TICKET INFORMATIE

Je kunt voor onze zomerfeestavond uitsluitend via onze website je ticket(s) kopen. Je betaalt veilig via internetbankieren (iDEAL), waarbij we gebruikmaken van het Mollie online betalingsysteem. Zodra je betaald hebt ontvang je daarna je e-ticket met code via het opgegeven e-mailadres. Krijg je geen email in je inbox? kijk dan eerst in de spambox van je e-mailaccount.

De code kan slechts 1 keer gescand worden bij de deur, zonder een geldige barcode heb je geen recht op toegang! Bij twijfel over de juistheid van je bestelling kan om legitimatie worden gevraagd.

Let op: voorkom misbruik van je transactienummer met code(s). Hou je nummer en de code(s) strikt privé, zodat anderen dit niet kunnen gebruiken en kopiëren. Na de eerste scan is de barcode niet meer geldig en is het ook niet meer na te gaan wie de barcode al gebruikt heeft.

Als je e-tickets via de site van het Zomerfeest Passewaaij bestelt, dan betaal je deze ook direct. Het is dus geen reservering en je kunt de betaling niet annuleren of ongedaan maken. Zomerfeest Passewaaij neemt geen gekochte tickets terug.

Let op! Koop je e-ticket nóóit via andere ticketsite, tenzij anders vermeld op onze website. Je loopt het risico dat je teveel betaalt en de kans is groot dat je valse tickets krijgt, tickets uit de zwarthandel worden ongeldig gemaakt.

Heb je problemen met je e-ticket neem dan contact op met: info@zomerfeestpassewaaij.nl.